Nyári tehetséggondozó matektábor

A nyári vakáció kellős közpén iskolánk érdekfeszítő ,,szellemi kaland”-ra hívta a matematikában tehetséges kisdiákjait. A meghívásos táborban, július 11-15. között, 21 harmadikos és 16 negyedikes diák vett részt.
A táborszervezőknek köszönhetően sok érdekességgel, a valóságból gyűjtött feladatokkal, logikai játékokkal ismerkedhettek meg a gyerekek. Íme néhány kedves gondolat a gyerekek részéről:

„Nagyon jól éreztem magam a táborban. Sok érdekességet tanultunk, társasoztunk és nagyon sokat nevettünk. Szerettem, hogy a tanító nénik nagyon viccesek és megértőek voltak.” (D.A.)

„Nagyon szerettem ezt a tábort, mert olyat tanultunk, amit az életben illik tudni, sokat játszottunk, kézimunkáztunk, vidám hangulat volt. Tetszett, hogy több osztály volt egyszerre az iskolában.” (D.CS.)

„Nagyon jó volt a tábor. Szerettem, hogy sokat origamiztunk. Nagyon kedvesek voltak a tanárok, és ezt szerettem bennük. Talán a legjobban mégis azt, hogy úgy tanítottak, hogy minden megmaradt a fejemben.” (G.ZS.)

„Nekem az tetszett, hogy vidám volt a hangulat. Kedvenceim: a háromszögszámok és a négyzetszámok, palindrom számok, az origamizás és a focizás.” (T.SZ.)

„Én nagyon jól éreztem magam. Tetszett, hogy új dolgokat tanultunk. Kedvencem a kockavadászat volt. Remélem, hogy jövőre is lesz ilyen tábor, hogy találkozhassunk újból egymással.” (P.M.)

Ezúton köszönjük Szabó Éva és Sălăjan Mária (3. osztály), Fodor Ibolya és Vajnár Emese (4.osztály) pedagógusoknak a tábor megszervezését, irányítását! Külön köszönjük a Kolozs Megyei Tanács és a Báthory Szülői Szövetség anyagi támogatását! 🙂 🙂