A XI. A osztály kirándulása

KAJAKOZÁS ÉS SOK MÁS NYÁRI ÉLMÉNY…😊 A XI. A OSZTÁLY BESZÁMOLÓJA 😊😊
2022. június 17-19., Rév
Pénteken délután, egy körülbelül két órás vonatozás után, megérkeztünk Révre. Első meglepetésünk a Carbonara, amivel megleptek bennünket vacsorára. Nagyon finom volt, nem győztük érte dicsérni a házigazdákat. Rögtön lett energiánk játszani, métázni, majd az est leszálltával nagyokat beszélgetni.
Szombat reggel -mi még aludtunk volna-, nehezen keltünk fel, de mégsem kellett senkire sem várni és időben elindultunk a barlang felé. Folyópart mellett majd erdőben, kényelmes tempóban haladva észre sem vettük, hogy jó pár kilométert megtettünk mire a Zichy cseppkőbarlanghoz értünk. Idegenvezetőnk érdekes előadását hallgatva, óvatosan, egymás után haladva jártuk be a barlangot és igyekeztünk minden érdekességet fényképben megörökíteni.
A következő megállás a 9 méteres vízesésnél volt, ami nem más, mint a barlangot is kialakító víz utolsó csodája. A bátrabbak a meredek ösvényen is lementek a vízesés aljába, hogy onnan is megcsodálják a víz sebességét.
Nagyon jól szórakoztunk az ebéd utáni csapatfejlesztő játékokkal is, de legjobban a kajakozás kovácsolta össze a csapatunkat. Meg sem fordult a fejünkben, hogy ez a tevékenység annyira megerősíti a közösségünket, megtanít odafigyelni a másikra és együtt dolgozni egy közös cél eléréséért. Tanulságos és nagyon élvezetes volt és biztosan megismételjük a közeljövőben.
Vasárnap érkeztünk haza, tele sok-sok szép élménnyel és egy összeforrt, egészen más XI. A lépett ki a vonatállomásról Kolozsvár utcáira. 😊
S még egy utolsó, de fontos dolog: köszönjük Campergo, valamint Manesses Tamás, és neked is Czakó Márk, a fotózást!