Adománygyűjtés

Iskolánk szülői közössége példás közreműködése és a pedagógusok szervezőmunkája által, a hagyománynak megfelelően, idén is megszervezhettük hátrányos szociális helyzetű, magukra hagyott, árva gyermekek karácsonyi megsegítését. A Böjte Csaba ferences szerzetes által működtetett torockói Kis Szent Teréz Gyermekotthonon közösségén kívül, a Marossárpatakon működő Szent Erzsébet Gyermekotthonnak is segítő jobbot nyújthattunk, ahol árva gyermekek és hátrányos helyzetű fiatalok lelnek otthonra. Alapítója és működtetője P. Bakó Béla Pál ferences szerzetes.

Hála és köszönet a Báthory-líceum szülői közösségének, a Báthory Szülői Szövetségnek, összefogásuk és nagylelkű adományuk sok gyerek arcára mosolyt csalt!

Köszönet az osztálynevelőknek, tanítóknak és az osztályközösségeknek, hiszen a Szívecske-projekt keretében, egyénre szabott meglepetéssel is megörvendeztették a torockói gyerekeket!

Illesse hála és köszönet Bakos-Siklódi Kinga, Sălăjan Mária és Vicsacsán-Haltek Zoltán pedagógusokat, a teljes adománygyűjtési akció lelkes megszervezéséért, levezetéséért! Az adományok ma eljutottak gazdáikhoz! Istentől megáldott, boldog karácsonyt kívánunk mindannyiuk számára!